Vissza

A vásárlás menete

Vásárlás regisztrációval: az első vásárlást megelőzően regisztrációra van lehetőség. Az alapadatok megadása mellett szükséges felhasználónév és jelszó választása. Ezt követően egyszerű bejelentkezéssel gyors és kényelmes a várlás.
 
Vásárlás regisztráció nélkül: a vásárlás végén meg kell adni a számlázási címet, szállítási módot, fizetési módot.
 
Regisztrációval és regisztráció nélküli vásárlás esetén a vásárlás folyamata:
  1. a kiválasztott termék/ek (szín, méret és mennyiség választás után) kosárba helyezése
  2. lehetőség van tovább vásárolni vagy a kosár tartalmát megtekinteni
  3. a vásárlás végén a kosár tartalmának megtekintése, módosítása tehető meg, illetve tájékozódni lehet a szállítási lehetőségekről
  4. a pénztár gomb megnyomásával a nem regisztrált vásárlónak meg kell adnia a számlázási címet, szállítási módot, fizetési módot
  5. a vásárlás végén el kell fogadni az ÁSZF-et
  6. véglegesíthető a rendelés
Szállítás:
15.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
 
Szállítási mód:

      Posta – 990 Ft (Várható szállítás: 2-4 munkanap.)

  1. Posta futárszolgálat – 1290 Ft.

Választható fizetési módok:

  1. átutalás (beérkezése után postázzuk a terméket)
  2. utánvét – díja 990 Ft.
Az elállási jog indoklás nélkül gyakorolható. A termék átvételétől számított 14 naptári napig lehetőség van a vásárlástól elállni. A vásárló az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.

Az átvételtől számított 14 napon belül jelezheti a megrendelő a vásárlástól való elállási szándékát (telefonon, e-mailben, használhatja az oldalon megtalálható elállási nyilatkozatot is). Az elállás bejelentésétől számított 14 napon belül vissza kell juttatni a terméket a webáruháznak. Ennek költsége a vásárlót terheli. A vásárlás költségét a webáruház a bejelentéstől számított 14 napon belül köteles visszatéríteni. Ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja, elállás esetén az ebből eredő többletköltségeket a Társaság nem köteles megtéríteni. A Társaság követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés, illetve ésszerű költségeinek megtérítését. A webáruháznak visszatartási joga van. Vagyis, amíg a termék nem érkezik vissza, vagy a feladás ténye hitelt érdemlően nincs bizonyítva, nem köteles az összeget visszafizetni a webáruház. Higiénia okok miatt harisnya esetén elállási jog nem érvényesíthető, amennyiben a csomagolt termék felbontásra került. Szükséges a vásárlást igazoló számla eljuttatása is a webáruház részére.

Kérdés, észrevétel esetén az alábbi elérhetőségek állnak rendelkezésre:
Postacím: Kitti-Mix Kft. 6791 Szeged, Széksósi út 48/B.
Telefonszám: 70/779-2064 (hétfőtől péntekig 9-15 között)
E-mail cím: mystickitti@gmail.com
2018. Április 17.