Vissza

Te jól választasz magadra nadrágot?

Te jól választasz magadra nadrágot?

Csípő naci kontra normál derekú nadrág?

Te tudatosan választasz nadrágot? Figyelsz az anyagára, szabására, derekára?

Bevallom, amíg nem végeztem szín- és stílustanácsadóként, addig nem foglalkoztam a nadrággal. Nem választottam tudatosan nadrágot magamnak. Ennek eredménye sok kényelmetlen darab és nap volt.

Nagyon fontos, hogy jól válasszuk meg ezt a nők körében is kedvelt ruhadarabot. Sokszor volt kényelmetlen a nadrág. Kicsinek éreztem magamon, saját magamat meg nagyobbnak. A napot és a megjelenést is pozitív vagy negatív irányba billentheti egy jól megválasztott nadrág.

A bal oldali fotó jól illusztrálja a csípő nadrágok hátrányait:

Kövérnek, nagyobbnak érzed magad benne, mert optikailag kövérít is. Kényelmetlen viselet. Kinyomja az úszógumit, még annak is, akinek nincs. Hogy miért? Azért, hogy ne csússzon le, sokan övvel applikálják fel magukra a nadrágot, vagy kisebb méretet választanak. Be kell, hogy vágjon csípőben a nadrág, hogy ne csússzon le, ezért feltolja a bőr alatti réteget, megsokszorozva annak állományát. Nehéz a test legszélesebb pontján tartani a nadrágot. Ez a nadrág húzogatás egyik, véleményem szerint leggyakoribb oka. Felrémlik a látvány? Nem egy kiránynői, nőies mozdulatsor. 

Ezzel szemben egy normál derekú nadrág szépen felfekszik a vonalaidra, megnyújt, lapítja a hasat, összetart, összefog, nőies ívet ad, formáz. Kényelmes, jó viselet. 

Kinek jó a csípő nadrág? A magas, teljesen lapos hasú alkaton mutat jól.

2021. November 25.