+36 70 779 2064 / mystickitti@gmail.com

Te jól választasz magadra nadrágot?

2021-11-25 9:00
Te jól választasz magadra nadrágot?

Csípő naci kontra normál derekú nadrág?

Te tudatosan választasz nadrágot? Figyelsz az anyagára, szabására, derekára?

Bevallom, amíg nem végeztem szín- és stílustanácsadóként, addig nem foglalkoztam a nadrággal. Nem választottam tudatosan nadrágot magamnak. Ennek eredménye sok kényelmetlen darab és nap volt.

Nagyon fontos, hogy jól válasszuk meg ezt a nők körében is kedvelt ruhadarabot. Sokszor volt kényelmetlen a nadrág. Kicsinek éreztem magamon, saját magamat meg nagyobbnak. A napot és a megjelenést is pozitív vagy negatív irányba billentheti egy jól megválasztott nadrág.

A bal oldali fotó jól illusztrálja a csípő nadrágok hátrányait:

Kövérnek, nagyobbnak érzed magad benne, mert optikailag kövérít is. Kényelmetlen viselet. Kinyomja az úszógumit, még annak is, akinek nincs. Hogy miért? Azért, hogy ne csússzon le, sokan övvel applikálják fel magukra a nadrágot, vagy kisebb méretet választanak. Be kell, hogy vágjon csípőben a nadrág, hogy ne csússzon le, ezért feltolja a bőr alatti réteget, megsokszorozva annak állományát. Nehéz a test legszélesebb pontján tartani a nadrágot. Ez a nadrág húzogatás egyik, véleményem szerint leggyakoribb oka. Felrémlik a látvány? Nem egy kiránynői, nőies mozdulatsor. 

Ezzel szemben egy normál derekú nadrág szépen felfekszik a vonalaidra, megnyújt, lapítja a hasat, összetart, összefog, nőies ívet ad, formáz. Kényelmes, jó viselet. 

Kinek jó a csípő nadrág? A magas, teljesen lapos hasú alkaton mutat jól.

2021-11-25 9:00