+36 70 779 2064 / mystickitti@gmail.com

Általános szerződési feltételek (vásárlási feltételek)

A jelen ÁSZF tartalmazza a mystickitti.hu (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

A Webáruház címe:
www.mystickitti.hu

A Webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai:
Cégnév: Kitti-Mix Kft.
Székhely címe: 6791 Szeged Széksósi út 48/b.
Nyilvántartást vezető cégbíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága
Statisztikai számjel: 26642945-4771-113-06
Adószám: 26642945-1-06
Cégjegyzékszám: 06-09-025008
Bankszámlaszám: 22222222-35054595

Ügyfélszolgálat/Áruház adatai:
Cím: 6791 Szeged, Negyvennyolcas utca 8.
Telefon: +36 70 779 20 64
E-mail: mystickitti@gmail.com
Nyitva tartása: H-P: 9-18, Szo: 8-13

Az általános szerződési feltételek elfogadása
 1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
 2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház bizonyos szolgáltatásait, nem küldhet megrendelést.

A megrendelés lépései:
 1. A regisztráció menete
 2. A kosár használata
 3. A megrendelés összeállítása
 4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
 5. A megrendelés elküldése
 6. A megrendelés visszaigazolása
Az adásvételi szerződés létrejötte:
 1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
 2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
 3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja. 
 4. Amennyiben a megrendelő módosítani szeretné megrendelését, hibás adatokat adott meg megrendeléskor, ezért módosítást kér, erre a megrendelés visszaigazolását követő 3 napig van lehetősége. A módosítás kérhető telefonon, e-mailben. Az e-mailben kért módosítás végrehajtásáról a megrendelő választ kap. Amennyiben nem kapott a kérést követő 2 napon belül a módosításról visszaigazolást, kérjük érdeklődjön telefonon.
 5. A webáruház a megrendeléskor létrejött szerződést nem iktatja, a megrendelés egy sorszámot kap. A megrendelést visszaigazoló e-mail tartalmazza a sorszámot. Az ügyintézés során erre a megrendelési számra szükséges hivatkozni.
A termék lényeges tulajdonságai
A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain.

Árak
A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a termékek árát és a házhoz szállítás költségeit.

Kiszállítás
 1. A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók.
 2. A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.
 3. A vásárló köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.
Lehetséges fizetési módok
 1. Készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel)
 2. Banki átutalás (előre utalás)
Jótállási vagy szavatossági igény bejelentésének módja

1. Személyes bejelentés
A vásárló bejelentheti személyesen jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónál (6791 Szeged, Széksósi út 48/b.).
Ekkor az Szolgáltató munkatársa a kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, amelyben rögzíti:
 • a vásárló nevét, címét,
 • a termék megnevezését, vételárát, a vásárlás időpontját,
 • a hiba bejelentésének időpontját,
 • a hiba leírását,
 • a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt,
 • a kifogás rendezésének módját.

Ha a kifogás rendezésének módja a vásárló igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben rögzíti.
A jegyzőkönyv másolatát a vásárló átadja.

2. Írásban történő bejelentés
A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Szolgáltatónak (6791 Szeged, Negyvennyolcas utca 8.) küldött levélben, vagy elektronikus levélben (mystickitti@gmail.com).
Ekkor a levélnek tartalmaznia kell:
 • a vásárló nevét, címét,
 • a termék megnevezését, vételárát,
 • a vásárlás időpontját,
 • a hiba bejelentésének időpontját,
 • a hiba leírását,
 • a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt.

Mellékletek:
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlástól való elállás (elállási nyilatkozatminta)

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: Shopmasters-Informatika Kft.

Általános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!